تغذیه در فاصله افطار تا سحر
بهتر است در وعده افطار یا در فاصله افطار تا سحر، انواع میوه را که حاوی مواد مغذی بسیار مفید برای سلامت بدن است، مصرف کرد.از کربوهیدرات های پیچیده مانند غلات از جمله گندم، جو،و…حبوبات مانند عدس، لوبیا،نان های سبوس دار و غذاهای حاوی فیبر مانند سبزی ها،حبوبات،غلات،میوه های با پوست مخصوصا سیب،گلابی،آلو و میوه های خشک در بیت افطار و سحر بیشتر استفاده کنید. این غذا ها به آهستگی هضم می شوند و باعث می شوند احساس گرسنگی کمتری کنید.
توصیه می شود برای تامین آب مورد نیاز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدریج انواع میوه، چای کمرنگ و سایر مایعات به ویژه آب برای جبران کم آبی بدن نوشیده شود.
عبادت هایی که بعد از افطار در ماه مبارک انجام می شود به متابولیسم غذا کمک می کند. در نماز خواندن تمام ماهیچه هادو مفاصل درگیر هستند و می تواند جانشین یک ورزش با شدت متوسط باشد که کالری مصرف می شود.