ویژگی های عمومی آب آشامیدنی
فاقد” کلر” باشد
"کلر” یک ماده سمی و مسمومیت زا می باشد که متأسفانه به تقلید از برخی کشورهای غربی جهت ضد عفونی
کردن به آب اضافه می کنند.
فقط کافیه یک جستجوی کوتاه در اینترنت با کلمات(مضرات کلر) داشته باشیدتا مقالات علمی زیادی برای شما اثبات
کنند که کلر چه ماده خطرناک و سمیمی باشد.
برخی عوارض کلر مانند :
آسیب به دید و دستگاه تنفسی،ریزش مو، آسیب به معده و دستگاه گوارش ، ضعف حافظه و …لذا باید از این ماده سمی دوری کنید.
با توجه به اینکه متأسفانه حتی آب شرب اکثر روستاهای دور افتاده هم توسط کلر آلوده شده ؛آیا راهی جهت رهائی از آن در آب شرب وجود دارد؟!
پاسخ
آبی که به کلر آلوده شده باشه نمی تونه صد درصد با روشهای معمولی از کلر پاکسازی بشه اما با برخی روشها که ذیلاً خدمتتون عرض می شه مقدار بسیار زیادی از اثرات این ماده خطرناک را می تونیداز آب آشامیدنی خود تفکیک و خود رااز گزند بیماریهای ناشی از آن مصون بدارید.
روشهای رهایی از شر کلر وعوارض آن
الف:آب آشامیدنی خود را به مدت حداقل یک در ظروف در باز بزارین بمونه تا کلر که در حالت ترکیب با آب و هوا
به شکل گازه تا حدی از آب جدا شده ومتصاعد بشه…
ب:آب را بمدت 15 دقیقه به آرامی بجوشونید.
جوشوندن آب باعث تشدید حرکات مولکولی و در نتیجه جدا شدن مولکولهای کلر میشه…
برخی فکر می کنند جوشوندن آب موجب غلظت اثر کلر در آب میشه اما بررسی ها نشون داده “جوشوندن “از بهترین راهها جهت رهایی از شر کلره…
ج: در مرحله آخر شما با اضافه کردن یک قاشق چایخوری سرخالی آب لیموی تازه و طبیعی به ازای هر لیتر آب آشامیدنی گوارا و سالمی خواهید داشت که جذب، هضم و دفع آن برای بدن و بافتها ؛
بسیار آسون تر و راحت تر از اب چشمه ها هست و اگه آبی گواراتر می خواهید به ازای هر لیتر آب یک قاشق چایخوری گلاب به آب اضافه کنید تا از آب گوارا لذت ببرید.