غدير در بيان علامه جوادي
با حضرت علامہ، تا غدیر:
“اليوم يئس الّذين كفروا من دينكم فلا تخشوهم و اخشون اليوم أكملت لكم دينكم و أتممت عليكم نعمتى و رضيت لكم الإسلام ديناً.”
امروز #كافران از [كارشكنى در] دين شما نوميد شدند؛ پس از ايشان مترسيد و از من بترسيد. امروز #دين شما را برايتان كامل و #نعمت خود را بر شما تمام كردم و #اسلام را براى شما برگزيدم.
“اليوم” يعنى امروز خبر مهمى رسيده و آن #ولايت است كه دوستان بر اثر تولى #اولياى حق به #كمال و تمام رسيده و شادمانند و دشمنان كه طمعشان قطع شده نااميدند.
دشمنان پيامبر اكرم،صلّىاللَّه عليه وآله، مىگفتند: “… نتربّص به ريب المنون.” ما مرگ پيامبر را انتظار مىكشيم و با مرگ او، بساطش برچيده مىشود؛ چون با #كتاب و #قانون مىشود مبارزه كرد، ولى با #رهبر محيى و مجرى قانون نمىشود مبارزه كرد.
در غدير غم حادثه اى اتفاق افتاد كه كافران نااميد شدند؛ چنانكه بر اساس سوره مباركه #كوثر، خدا به پيغمبر چيزى داد كه دشمن نااميد شد.
پيام سوره كوثر اين است كه خدا به پيغمبر كوثرى داده كه مايه بقاء و دوام نبوتش خواهد بود.
بارزترين مصداق كوثر وجود مبارك #فاطمه، عليهاالسلام، است. پس روزى كه فاطمه چشم به جهان مىگشايد و روزى كه على عليه السلام، در #غدير_خم به #خلافت منصوب مىشود، دوام و بقاى دين تضمين مىگردد و دشمن در آن روز ابتر و نااميد است. “أليوم” در اين آيه كه همان “يوم الله” و روز ظهور فيض الهى است؛ يعنى روزى كه فيض ويژه الهى تجلى كرده است.
از بیانات حکیمانہ ۍ حضرت #علامه_جوادی_آملی بہ مناسبت #عید_سعید_غدیر_خم
برگرفته از سایت عاکفون