راه های مقابله با تشنگی در طول روز
در مواقعی که ماه رمضان با روزهای بلند و گرم مقارن می شود، یکی از مشکلات اساسی روزه داران تشنگی در طول روز است. محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در این دوران بسیارمهم و کمک کننده است. دریافت اضافه نمک بدن را مجبور به واکنش نموده و برای دفع این مقدار مازاد نیاز، مقادیر قابل توجهی آب از بدن دفع می گردد، لذا توصیه می شود به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ غذا لازم است به غذا نمک اضافه شوده، هیچ مقداراضافه تری سر سفره به غذا اضافه نشود. علاوه بر آن مصرف میوه و سبزی کافی می تواند در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگیری نماید بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار و سحر و سالاد بخصوص در وعده سحر مصرف شود.
علاوه بر آن مصرف غذاهای با پروتئین بالا مانند انواع کباب ها( جوجه کباب، کوبیده،برگ و مرغ…) در وعده سحر مناسب نبوده و سبب بروز تشنگی در ساعات اولیه روز می شود.همچنین در این ایام باید از حضور غیر ضروری در معرض نور خورشید اجتناب کرد.