تدابیر ویژه ی تغذیه ای برای روزه اولیها
برای موفقیت در روزه داری، باید غذای لطیف در وعده های سحر و افطار، به روزه داران داد. غذای لطیف، زود هضم است، حجم کمتری دارد، لکن قوت بیشتری دارد، واینگونه می شود فاصله غذا نخوردن از سحر تا افطار را تحمل کرد. از انواع غذاهای لطیف می توان به حلوا، خرما، فسنجان اشاره کرد، همچنین سوپها با انواع مواد مغذی، سبزیجات معطر، گرم و تر، موجب می شوند که با افزایش رطوبت بدن، تشنگی کم شود. به این شکل افراد روزه اولی به آرامی وارد حوزه ی روزه داری می شوند، باید نگذاریم سختی بر اینها مستولی شود.
پیشنهاد ویژه:
از ماه رمضان خاطره سازی کنید، با یک جشن معنوی زیبا، هدایای خوب مثل لباس، کتاب، انگشتر مورد علاقه و… به این مناسبت که برای اولین بار در روزه داری موفق شده اند، خاطره ای زیبا بسازید که تا آخر در ذهنها باقی بماند.
خبرگزاری تسنیم، دکتر حسین خیراندیش.