اهمیت تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان
در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی ( نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات) ضروری است.
با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیه ای شامل آب، املاح، ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن تامین می شود.
در برخی منابع توصیه شده است که افراد روزه دار همانند زمانی که روزه نیستند سه وعده غذا شامل افطار، شام و سحر،بخورند. اما صرف غذا در دفعات کمتر از ۲بار در روز در سال هایی که ماه مبارک در فصل گرما است و روزها بلند و فاصله سحر تا افطار ۱۶_ ۱۷ ساعت می باشد توصیه نمی شود.
ادامه دارد…