وعده غذایی در افطار
در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات(مانند شیر و ماست و پنیر)، میوه و سبزی، نان و غلات(مانند برنج و نان) برای افزایش قند خون توصیه می شود، مانند نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی هموطنان در این ایام است.
نکته مهم شستشو ی کامل و ضد عفونی کردن سبزی مصرفی است که باید به آن دقت شود. علاوه بر آن مصرف شیر گرم، فرنی، شیر برنج در هنگام افطار مناسب است. استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ کم چرب،آش کم حبوبات، حلیم بدون روغن(حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای،فیبر،پتاسیم و منیزیم است) و همچنین مایعات به هنگام افطار و حتی سحر موجب تعادل آب و مواد معدنی فرد روزه دار می شود.
علاوه بر آن استفاده از سبزی و میوه در هنگام افطار و نیز در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از فیبر هستندو برای دستگاه گوارش مفید و مانع بروز یبوست می شود،بسیار مناسب است.