غدیر پاسخ منجی گرایی بشریت
بحث منجیگرایی نه فقط در کتب و آثار پیشینیان و ادیان آسمانی آمده، که در کتاب تکوین و آفرینش هم مشهود و محسوس است.
طفل صغیری که وقت گرسنگی و یا بیماری میگرید، و یا غریقِ و مضطری که برای نجات فریاد میزند، دلیل تطبیق اصل منجیگرایی کتب ادیان با کتاب تکوین است. روی آوردن مردم به پیامبران الهی، مانند توجه کودک به پدر و مادر خویش، جنبه منجیگرایی دارد.
در قرآن کریم به آیه «وَ بِالوالِدَینِ اِحساناً»برخورد میکنید. قرآن کریم همان طور که به احسان نسبت به پدر و مادرِ جسمانی نظر دارد، به احسان نسبت به پدر و مادر الهی نظر برتر و بالاتری دارد.
تصور کنید کودکی در یک بیابان گم شده و در حالی که تشنه است فریاد میزند. علت فریاد و گریه این کودک چیست؟ تشنه و گرسنه است و خواهان نجات است. چه کسی به او گفته و القا نموده که باید برای نجاتت گریه کنی و فریاد بزنی؟ کتاب تکوین این مسئله را به او القا کرده است؛ و چه کسی دلسوزتر از پدر و مادر؟! اگر صدای کودک به گوش پدر و مادر برسد چه خواهند کرد؟
«قُل اَرَأَیتُم اِن اَصبَحَ ماؤُکُم غَوراً فَمَن یَأتیکُم بِماءٍ مَعینٍ».بشریتی که در بیابان خشک و لمیزرع جهالت و نادانی سرگردان است، آیا میداند چه میخواهد؟ آدرس کجا و چه کسی را میطلبد؟ گاهی خودش نمیداند آب میخواهد و نمیداند که آب هم برای پیشگیری مفید است و هم برای درمان به کار میآید. «وَ اَنزَلنا مِنَ السَّماءِ ماءً طَهوراً، لِنُحیِیَ بِهِ بَلدَةً مَیتاً».
کودک در کتاب تکوین وقتی گریه میکند به او شیر و آب میرسانند، ولی کودک در کتاب تشریع اگر خواهان غذا و آب است باید دست از کودکی بردارد و به مدرسه ادب و اخلاق قدم نهاده آدم شود تا آبرسان الهی به او عنایت کند.
حضرت مهدی عج آخرین وارث غدیر - واحد تحقیقات مرکز غدیرستان کوثر نبی صلی الله علیه و آله و سلم