انتخاب دولت انقلابی بهبود اوضاع اقتصادی را در پی دارد...
حجتالاسلام والمسلمین میرمعزّی اقتصاددان حوزوی و نویسنده کتاب«اقتصاد مقاومتی» و مسئول مرکز بررسیهای راهبردی و مطالعات حوزه و روحانیت در گفت و گو با خبرگزاری حوزه:
امیدواریم با یک دولت انقلابی ولایی که در آینده مردم، انتخاب خواهند کرد این دولت به سیاستهای اقتصاد مقاومتی در همان چارچوب مفهومی که مقام معظم رهبری ترسیم کردهاند تمکین کند و تمام اقتصاددانان انقلابی و اسلامی و ولایی ما همافزا شوند و ذهن روی ذهن بگذارند و تفکر کنند تا برنامه اقدام و عمل متناسب با این سیاستها را تدوین و اجرا کنند.
ده سال است که مقام معظم رهبری شعار سال را شعارهای اقتصادی قرار میدهند.
ایشان در ابتدای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و در مقدمه فرمودهاند لازم است قوای کشور بیدرنگ و با زمانبندی مشخص اقدام به اجرای آن کنند.
ایشان اقتصاد مقاومتی را یک جهاد مقدس میدانند.
وقتی سیاست از طرف مقام معظم رهبری ابلاغ میشود قانون میشود.
این امر حکم حکومتی است و تبعیت از آن واجب است.
بارها و بارها آقا از این شکایت کردند که اقتصاد مقاومتی آنطور که مورد نظر ما بود اجرا نشده است.
روح و تعریف اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصادی که در بحرانها و چالشها نه تنها مقاومت میکند بلکه رشد میکند و به جایی میرسد که در مقابل دشمنان خودش و رقبای خودش قدرت برتر باشد.
اقتصاد ریاضتی اقتصادی است که مردم با صرفهجویی و تحمل فقر بحران را پشت سر میگذارند در اقتصاد مقاومتی با کار و تلاش مضاعف و حرکت جهادی بحران را و تهدید را تبدیل به فرصت میکنند.
اقتصاد ریاضتی اقتصادی است که مردم با صرفهجویی و تحمل فقر بحران را پشت سر میگذارند در اقتصاد مقاومتی با کار و تلاش مضاعف و حرکت جهادی بحران را و تهدید را تبدیل به فرصت میکنند.
در جو انتخاباتی کشور ما ذکری از اقتصاد مقاومتی نمیبینیم! شما باید بیایید و بگویید طرح شما در مورد فلان بند از سیاستهای اقتصاد مقاومتی چیست؟
اگر باز دولتی بر سر کار بیاید که به اقتصاد مقاومتی اعتقادی نداشته باشد، همان چیزی که در ۸ سال گذشته رخ داد ادامه پیدا میکند.
ما عقیده داریم کسانی که در چهارچوب دانش اقتصاد غرب مسائل را تحلیل میکنند و با یک دلدادگی به غرب و قبول حاکمیت غرب در عرصه اقتصاد به دنبال راهحل مشکلات میگردند قطعاً شکست میخورند و وضعیت کشور ما از اینکه هست بدتر خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
https://hawzahnews.com/xbcrK